Hummer og Campari

24.11.2006 @ 08:42

Av Ole Berthelsen

 

Vi trodde Eli Hagen regjerte luftrommet over Norge denne uka. Men det var før SVs kamptog "Joint Strike Train" kom på banen.

  

Uka begynte som den sluttet: Mer Eli Hagen. I boka ”Gift med Carl” tar fru Hagen for seg Ari Behn, prins Charles og Erna Solberg, for å nevne noen i alfabetisk rekkefølge. Eli klager over at hun blir mobbet på grunn av håret. Til gjengjeld får en navngitt VG-journalist så hatten passer. "Liten, uflidd og usympatisk" lyder karakteristikken i boka.

 

Mandagens pressekonferanse på Bristol ble en seanse full av følelser. Til gjengjeld var pr-verdien optimal. Aldri har så mange skrevet så mye om så lite. Boksalget går så det suser ifølge Dagbladet, mens Aftenposten hevder hun ikke har solgt en eneste bok på grunn av manglende strekkoder. Noen pikante avsløringer av Finanskomiteens tur til Bankok på 80-tallet spritet opp også opp det politiske innholdet.

   

Akkurat i det Eli Hagen var på vei inn i skyene, dukket en utfordrer opp i horisonten. Onsdag vedtok SVs stortingsgruppe at kjøpet av kampfly bør utsettes. Samferdselspolitisk talsmann Hallgeir Langeland mener pengene i stedet kan brukes på høyhastighetstog.

 

Det tok ikke mange timene før begrepet ”kamptog” var på alles lepper.  Kombinasjonen av høy hastighet, under-radaren-egenskaper og uforutsigbar trasé passer midt i blinken for geriljakrig i  Norge. Konseptet byr på en liten utfordring i Barentshavet, men vi spår at ”Joint Strike Train” blir en vinner på SVs landsstyremøte i helgen. 

Tidligere på dagen måtte utenriksminister Jonas Gahr Støre forsvare regjeringens EØS-politikk. "Er det EØS-motstanderne som styrer regjeringens politikk?" undret Høyre-leder Erna Solberg.
 

Andre har viktigere ting å tenke på. Etter å ha måttet svelge skuffelsen over at bryllupet til Tom Cruise bare var juks, får James Bond-fansen endelig litt ekte vare etter alle ”Mission Impossible”-filmene. I helgen er det ”Casino Royal” og Daniel Craig som ruler.


For de som ikke liker Bond, er det også håp, ifølge Nettavisen: Taliban har tatt seg vinterferie. Så nå er det bare å ta på seg ”ølbrillene” og gi seg byen i vold.

 

Riktig god helg.


Kommentarer:
Postet av: Farlige Fiffus

Ville bare si at det minste som det er skrevet mest om er Jon Obi Mikel-saken! Gutten er etterhvert kjpt av Chelsea, men norske sportsjournalister er fortsatt opptatt av at han er for sen til trening og at han bare gr rundt p treningsfeltet og viser lite engasjement. Overgangssaken hans ble blst ut av proposjoner og gr boken til Eli Engum Hagen en hy gang!

29.11.2006 @ 08:26

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2846986
hits