Hummer og Campari

15.12.2006 @ 15:52

Av Ole Berthelsen

Etter en lang nyhetsuke kan vi slå fast at alkohol i stortingssalen og kameraer i dusjen ikke passer sammen.

Tirsdag fortvilet Vibeke Skofterud over at et nakenbilde av henne var lagt ut på nettet.

- For noen patetiske folk. Jeg føler meg hjelpeløs, sa  langrennsesset til Her og Nå.


Promille og sjikane

Frp-representant Per Sandberg brukte kraftigere lut etter avsløringen av at han hadde  inntatt Stortingets talerstol med tre akevitt og en øl under skjorten tirsdag.

- Det er noen feige stortingsrepresentanter  som har tipset åtselsdyrene i VG, hevdet Sandberg.

Frp-formann Siv Jensens pressekonferanse i Stortinget torsdag for å forsvare Sandberg. ble et oppgjør om promille og sjikane i rommet der Stortingets utvidede utenrikskomité vanligvis møtes.

Fredag avslørte statsminister Jens Stoltenberg at selv han nok har drukket  før møter i Stortinget.

Krekar
Fredag kom Dagbladet med Newsweek-avsløringen om at USA skal ha vurdert i sende spesialsoldater til Oslo for å bortføre mulla Krekar . Det setter diskusjonen om å sende norske spesialsoldater til Afghanistan i et spesielt lys. Hvis USA har soldater nok til å hente en enslig mulla i Oslo, skulle man tro de hadde nok folk i Afghanistan også.

Korrupsjon
I Bærum er en vedlikeholdssjef hektet for korrupsjon.  Tidligere i høst innrømmet eiendomssjef Morud i Oslo kommune at han hadde unndratt rundt 90 millioner kroner. Er det rart Åslaug Haga sliter med å skaffe nok penger til kommunene?


Renter og fyllejoik
Onsdagens renteheving har ikke påvirket julehandelen. Ifølge Statistisk sentralbyrå får det heller neppe konsekvenser for boligprisene. Ola Nordmann møter jula og nyåret like optimistisk som før.


I Tromsø dukket det opp bisarre detaljer fra eks-UP-sjefen Einar Holands viderverdigheter etter at han havnet i grøfta 2. september.  Etter utforkjøringen dro han på fest.

- En av festdeltakerne skulle lage en joik til meg. Hver gang han joiket skulle jeg drikke, fortalte Holand i retten.

Vi kan bare understreke advarselen nå i disse akevitt-tider: Joik, alkohol og Stortingssalen hører ikke sammen. Og husk: ingen kameraer i dusjen.


Kommentarer:
Postet av: arnt v

Stakkarslige Frp-stortingsrepresentant. Respektls fyr gr p stortingets talerstol og lirer av seg kunskapslst rr om det norske landbruk i beruset tilstand. Den slags folk skal liksom overta makta og "styre landet". Slike personer har ingen tillit, og br kastes ved frste hve. Fr hpe at disse representantene aldri kommer i maktposisjon.

19.12.2006 @ 09:03

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3134568
hits