Facebook, Facebook, Facebook

11.05.2007 @ 11:22
Av Ole Berthelsen

Ap-general Martin Kolberg vurderer et nytt slagord etter at han fikk sin egen fanklubb på Facebook.

 

Alle nordmenn med respekt for seg selv (det vil si 200.000 så langt) er på Facebook. Selv Aps partisekretær Martin Kolberg har fått øynene opp for nettets muligheter etter at han ble gjort oppmerksom på at han har hele to fanklubber på nettstedet.


- Høyrepartiene driver et systematisk dobbeltspill, hevder Aps partisekretær Martin Kolberg.
- Så vil jeg si - uten fakter: Fagbevegelsen,
 fagbevegelsen, fagbevegelsen, gjentok
Martin Kolberg under Ap-landsmøtet i april.
Foto: Ole Berthelsen


  Kolbergs famøse kommentar "Fagbevegelsen, fagbevegelsen, fagbevegelsen" er i ferd med å få en rival. Vi spår at Kolberg på neste Ap-landsmøtet lanserer "Facebook, Facebook, Facebook"

 Hett på Sørlandet
Fredrik Strømstad så liten grunn til å feire torsdag, til tross for seieren over Vålerenga. Tvert i mot var Start-stjernens gloser ikke det man forbinder med det blide Sørlandet. I følge han selv skyldtes raseriutbruddet en strekk i låret.  Men vi kjenner den virkelige grunnen: At laget hans slo Vålerenga er en mager trøst når du må bite i gresset overfor Martin Kolberg. I motsetning til Kolberg, har ikke Fredrik Strømstad noen fanklubb på Facebook - ennå.

 Brustad-polet

Misunnelse i Ap-leiren  over Kolbergs suksess kan være grunnen til at helseminister Sylvia Brustad er i støtet for å gjenreise Brustad-bua. Hun støtter Vinmonopolet s forslag om å spre inntil 90 minipol på 25 kvadratmeter i distriktene for å styrke oppslutningen om statsmonopolet. Veien ligge åpen for at Brustabuas mor får sin egen fanklubb på Facebook.

 
Sivs år som mann
Under Frp-landsmøtet på Hell i helgen feirer Siv Jensen ifølge Nettavisen sitt første år som mann. Selv ikke en laber meningsmåling i Aftenposten fredag ødelegger for landets eneste kvinnelige partiformann. Vi spår at Jensen snart har sin egen fanklubb, kanskje til og med før Sylvia Brustad. 

Al Capone
Etter storaksjonen mot B-gjengen i Norge og Brasil denne uka kunngjorde Oslo politiet med at de vil ramme forbryterne der det svir mest: på pungen.


Tanken er god, men med all respekt å melde ikke akkurat ny: Noen som husker Al Capone? I 1931 ble Chicagos største gangster til slutt dømt - ikke for mord, utpressing eller spritsmugling, men or skattesvik. Capone tilførte ikke verden mye godt. Men eksemplets makt er stor. Når får  "Scarface" sin egen fanklubb på Facebook?


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5436383
hits