Ukens Hummer og Campari

02.02.2007 @ 16:16

Reddet av dommedag

Av Ole Berthelsen

Hva er verst: Å bli kledd av i Stortinget, eller få stussen sin smurt ut på en bloggside?

 

 

Tirsdag fikk Liverpool-stjernen John Arne Riise  et tupp i baken av Charlotte Fredriksen.  I romjula la modellen ut et bilde av hekken til eks-kjæresten.  «Har du ikke sett den bleike rompa (sic) til John Arne Riise, så har du nå muligheten, skriver Charlotte.  ”Takk for mail og god jul!” fortsatte hun, uten å forklare hva Riise hadde gjort for å gjøre seg fortjent til æren.


Mandag ble det klart at Gerd-Liv Valla ikke lenger skal lede Aps valgkomité. LO-lederen var ifølge eget utsagn ikke skuffet over vrakingen. 

Samme dag ble det klart at advokat Jan Fougner utnevnt som leder av utvalget som skal granske Ingunn Yssens påstander om at hun ble mobbet ut av LO-jobben Arbeidsrettseksperten Fougner tar minst 2600 kroner per time pluss moms i honorar. Slik er det å jobbe med tarifflønn. 

Leieboer fra helvete
Varer granskningen lenge nok, kan Fougner tenkes å melde seg på i kampen om Norges dyreste hus. Torsdag ble det kjent at eiendomsutvikleren Tore Lie fra Stavanger sikret seg herligheten for 155 millioner kroner. Det tilsvarer drøyt tre års Yssen-gransking.

 

Samtidig møtte finansakrobaten Christer Tromsdal Frp-toppen Henning Holstad i retten. Holstad vil gjerne fortsette å bo i Tromsdals penthouse-lelighet på Aker Brygge, mens Tromsdal ikke trives like godt med sin ”leieboer fra helvete”.

Vernet område
Etter overhøvlingen i Stortinget onsdag, er Helen Bjørnøy svært nær å komme på listen over vernede områder. Kristin Halvorsen tok første spadestikket da hun anklaget opposisjonen for å drive ren mobbing av miljøvernministeren.

- Det var aldri slik i min skolegård at de som mobbet mest hadde mest å fare med, snarere tvert imot, sa en ilter Halvorsen til Nettavisen etter spørretimen.

Respekt
Dessverre for Bjørnøy ,er det ikke alltid slik at den som kommer til skolegården med mora si på slep, nødvendigvis får gjenreist respekten.

Derimot fikk Bjørnøy reist kjerringa fredag da FNs klimaforskere varslet dommedag. Miljøvernministeren mente rapporten satte "de siste dagers spill" i sin rette sammenheng.

- Hver dag er en sjelden gave, svarte hun skjelmsk da hun ble spurt om hun var glad rapporten var kommet.


Kommentarer:
Postet av: Andreas H.

Varsling av dommedag er det visstnok lang tradisjon for.

02.02.2007 @ 18:24
Postet av: Eg

Det er ikkje Bjørnøy som har bruka ordet dommedag, men journalisten. Realitetane i saka er:1. At FN sitt klimapanel no har slått fast bortanfor all rimeleg tvil at klimaproblema finst.2. At Bjørnøy hadde heilt rett i at Noreg ikkje kan ha lågare målsetting for reduksjon i klimagassutsleppa enn EU.Derfor har Bjørnøy eigentleg komme betre ut av denne saka enn både Stoltenberg, Halvorsen og dobbeltmoralistane i H, V og KrF. Stoltenberg og Halvorsen burde støtta Bjørnøy frå første stund, og dei tidlegare regjeringspartia i Bondevik-regjeringa er ansvarlege for vedtak som aukar klimagassutsleppa monaleg, og burde såleis ta sjølvkritikk før dei kritiserer andre.

02.02.2007 @ 19:35
Postet av: Geir Johnsen

Dette er vettuge ord. At Bjørnøy ble ydmyket er noe media har funnet på, og hun har vært hakkekylling fra første stund, men Helen Bjørnøy er ærlig i motsetning til sine argeste kritikere i stortinget. At ikke alt kan gjennomføres er ikke hennes feil, det er antimiljøbevegelsen som fremdeles er for sterke, men det må handles nå.

03.02.2007 @ 02:12
Postet av: Alexander Kjeldaas

Geir Johnsen: Det er slik at en politiker må stå for den politikken som føres. Det er ikke mulig for en politiker å unnskylde seg med at antimiljøbevegelsen er for sterk - det er politikerne som bestemmer.Hvis man i regjeringsposisjon, med flertall i stortinget, peker på en antimiljøbevegelse som et hinder for miljøarbeidet, eller man peker på sine medarbeidere som hinder - da er man en hykler hvis man ikke tar sin hatt og går.

03.02.2007 @ 18:28
Postet av: Jesus

Menneskeheten har godt av en saftig verdenskrig hvor vi utrydder hverandre, vi er for smarte og altfor dumme til å kunne overleve.. lenge leve dyrene..

03.02.2007 @ 23:09

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3944640
hits